• Twitter
 • LinkedIn
iStock_000012174452Small-bw.jpg

 

 

 

Heeft u geen inloggegevens?

 

Meld u hier aan om lid te worden van de Midoffice Community.

Agenda MOC

Heeft uw gemeente inzicht in het volledige applicatielandschap?

Ja
Nee
Geen idee
Bekijk de resultaten

De Midoffice Community

 • Mokken helpt niet MOCcen wel

  Veel gemeenten hebben de neiging een beetje te mokken over alles wat niet klopt bij leveranciers, ministeries, VNG en andere instanties.

  Soms is een beetje onvrede begrijpelijk, maar er moet ook nog veel intern bij veel gemeenten gebeuren. Dat is lastig en lukt soms niet zoals je graag zou willen, het gaat te langzaam, er is geen doorzettingsmacht, er is geen kennis, zo zijn er vele redenen.

  Lees meer »
 • Kettinginterview Henk Olthaar – gemeente Bronckhorst

  Op 27 mei jl. is er een interview afgenomen met Henk Olthaar, beleidsmedewerker afdeling Dienstverlening, cluster I&A van de gemeente Bronckhorst. Het kettinginterview richt zich voornamelijk op MOC projecten waaraan gemeente Bronckhorst heeft deelgenomen (o.a. de koppeling Zaak DMS en OLO). Het interview wordt afgesloten met een vraag van Henk Olthaar aan een andere MOC gemeente. 

  Lees meer »
 • Veel stof tot nadenken na 9e editie Leergang

  Op 11 en 12 april waren 13 gemeentemanagers bij elkaar voor de inmiddels negende bijeenkomst van de Leergang Organisatieontwikkeling van de MOC bij  gastgemeente Edam-Volendam. Ditmaal stond de bijeenkomst in het teken van de maatschappelijke ontwikkelingen waarmee gemeenten van doen hebben en hoe verschillende generaties burgers én ambtenaren daar mee om (kunnen) gaan.

  Lees meer »
 • MOC aanwezig op Overheid & ICT, Gemeenteplein

  Van 23 tot en met 25 april vindt Overheid & ICT plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Overheid & ICT is een platform voor ICT-toepassingen en –diensten voor de overheid. Op de beurs zijn producten en oplossingen te vinden die inspelen op de laatste ICT-trends binnen de branche. De Midoffice Community is dit jaar wederom aanwezig en u treft ons op het Gemeenteplein.  

  Lees meer »
 • Stilte.. Resultaat van een geslaagde ZGW dag!

  Op donderdag 7 maart heeft de Zaakgericht Werken dag, op initiatief van de MOC, plaatsgevonden. De dag werd geopend door Johan van der Waal, manager MOC. Na de opening werden de deelnemers in twee groepen opgedeeld.

  Lees meer »
 • Impressie MOC Innovatie Dag 2012