• Twitter
 • LinkedIn
iStock_000012174452Small-bw.jpg

 

 

 

Heeft u geen inloggegevens?

 

Meld u hier aan om lid te worden van de Midoffice Community.

Actueel


 •  Op 27 augustus organiseert de MOC in Utrecht een speciale bijeenkomst met drie hoofdthema's.

   

  1.    Hoe ga je als gemeente om met het prijsbeleid van een leverancier.

  2.    Vraagbundeling de nieuwe hoofdlijn van de MOC

  3.    Concrete projecten vanuit OperatieNUP waarin vraagbundeling al tot bloei kan komen.

 • Op 11 en 12 april waren 13 gemeentemanagers bij elkaar voor de inmiddels negende bijeenkomst van de leergang organisatieontwikkeling van de MOC. De bijeenkomst vond plaats bij de gastgemeente Edam-Volendam. De start was donderdag om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch; de afsluiting op vrijdag, ook weer met een gezamenlijke lunch. Ditmaal stond in het teken van de maatschappelijke ontwikkelingen waarmee gemeenten van doen hebben en hoe verschillende generaties burgers én ambtenaren daar mee om (kunnen) gaan.

 • Van 23 tot en met 25 april vindt Overheid & ICT plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Overheid & ICT is een platform voor ICT-toepassingen en –diensten voor de overheid. Op de beurs zijn producten en oplossingen te vinden die inspelen op de laatste ICT-trends binnen de branche. De Midoffice Community is dit jaar wederom aanwezig en u treft ons op het Gemeenteplein.  

 • Op donderdag 7 maart heeft de Zaakgericht Werken dag, op initiatief van de MOC, plaatsgevonden. De dag werd geopend door Johan van der Waal, manager MOC. Na de opening werden de deelnemers in twee groepen opgedeeld.

 • Tijdens het NUP Congres 2013 op donderdag 13 maart waant u zich in een snelle, levendige en inspirerende wereld waarin kennis over het gebruik van i-NUP bouwstenen voor het oprapen ligt. Laat u overrompelen door de verhalen over uitdagingen, successen en valkuilen.

 • Op 11 en 12 april waren 13 gemeentemanagers bij elkaar voor de inmiddels negende bijeenkomst van de Leergang Organisatieontwikkeling van de MOC bij  gastgemeente Edam-Volendam. Ditmaal stond de bijeenkomst in het teken van de maatschappelijke ontwikkelingen waarmee gemeenten van doen hebben en hoe verschillende generaties burgers én ambtenaren daar mee om (kunnen) gaan.

 • Elektronische dienstverlening staat bij de gemeente Veere hoog in het vaandel. Steeds meer dienstverlening en informatieverstrekking verloopt hierbij via de gemeentelijke website. Locatiegegevens spelen daarbij een belangrijke rol. In het MOC-kwartiermakersproject 'GIS-viewer in de website' zijn de mogelijkheden verkend aan de hand van een concrete implementatie.

 • Tijdens de MOC Innovatie Dag hebben we door middel van leuke, korte filmpjes een aantal afgeronde MOC projecten laten zien. De gemeenten die hebben meegeholpen zijn Edam-Volendam, Bronckhorst, Veere en Urk. Bekijk hier de vier afgeronde MOC projecten.

Archief »