• Twitter
  • LinkedIn
iStock_000012174452Small-bw.jpg

 

 

 

Heeft u geen inloggegevens?

 

Meld u hier aan om lid te worden van de Midoffice Community.

Lid worden

De Community geeft de mogelijkheid aan gemeenten om mee te praten, mee te beslissen en mee te doen. Een platform dat zich bij uitstek leent om kennis op te doen en te delen.

 

Praat mee, beslis mee, doe mee!

 

De Midoffice Community is een bijzonder platform. Bijzonder, omdat de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden verder gaan dan bij de reguliere platformen, die op de verschillende materiegebieden actief zijn (denk aan burgerzaken, belastingen en kadaster, zorg, middelen etc.).

 

Het lidmaatschap van de Midoffice Community staat open voor elke overheids­organisatie die kennis en best practices wil delen en samen met collega´s wil werken aan de realisatie van de e-overheid.

 

Vanuit de Community worden de prioriteiten aangegeven met betrekking tot het product(release)beleid van de leverancier. Hierbij wordt rekening gehouden met landelijke ontwikkelingen, maar vooral ook met de wensen van de gemeenten die zich in de Community hebben verenigd. Er is gekozen voor een stap voor stap aanpak, die het voor de gemeenten mogelijk maakt in hun eigen tempo, passend bij hun eigen ambities en organisatorische verhoudingen verder te groeien.

 

Het is van groot belang dat zoveel mogelijk gemeenten zich aansluiten bij de Community om zo een maximaal draagvlak te creëren voor de te maken keuzen en een passende legitimatie daarvoor.

 

Wij nodigen ook uw gemeente van harte uit zich bij de Midoffice Community aan te sluiten!

 

Dat kan heel eenvoudig door het aanmeldingsformulier ingevuld te sturen naar het secretariaat van de Midoffice Community.